Home / Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Εισαγωγή

H Ιστοσελίδα https://chichic.gr/ περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας με την επωνυμία «ΚΑΤΣΙΟΓΙΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ» (εφεξής «η Εταιρεία»), ΑΦΜ 115642198 Δ.Ο.Υ. Χανίων. Η έδρα της Εταιρείας βρίσκεται στα Χανιά, του Ν. Χανίων Κρήτης, επί της οδού Στρ. Τζανακάκη, αριθμός 10 και υπεύθυνος επικοινωνίας είναι ο κυρία ΚΑΤΣΙΟΓΙΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ (τηλ. 2821505404). Η Εταιρεία καταβάλει καθημερινά κάθε προσπάθεια για την όσο το δυνατόν ουσιαστικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Με τη δημιουργία του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού καταστήματος σηματοδοτείται η έναρξη μίας μορφής προηγμένης επικοινωνίας της Εταιρείας με τους πελάτες της. Το ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργείται απευθύνεται σε όλους τους χρήστες του διαδικτύου  που επιθυμούν την άμεση ενημέρωση τους στις υπηρεσίες και στα προϊόντα που προσφέρει η Εταιρεία μας, είτε δικής μας κατασκευής, είτε ως μεταπωλητής αυτών από προμηθευτές με τους οποίους συνεργάζεται, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα, κατόπιν εξ’ αποστάσεως διαδικτυακής παραγγελίας, πάντοτε υπό την επιφύλαξη της επάρκειας των αποθεμάτων της Εταιρείας.

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Εταιρείας. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδας https://chichic.gr/ διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών. Οι παρόντες όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό (Οδηγία 2011/83/ΕΕ) και ελληνικό δίκαιο (Ν. 2251/1994). Σε περίπτωση διαφωνίας σας ή επιφύλαξή σας για μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων μπορείτε να αποστέλλετε το σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@chichic.gr πριν την πλοήγησή σας ή την πραγματοποίηση της συναλλαγής, άλλως η αποδοχή όλων των όρων από εσάς είναι ανεπιφύλακτη.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1.Αποστολές Προϊόντων

Το chichic.gr εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Όλες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται με τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ courier. Η Εταιρεία μας, δεν χρεώνει έξοδα αποστολής των παραγγελθέντων από εσάς προϊόντων, όταν η αξία τους υπερβαίνει το ποσό των 50,00 ευρώ. Για προϊόντα αξίας κάτω του ποσού των 50,00 ευρώ, η χρέωση ανέρχεται στο ποσό των 3,00 ευρώ για αποστολή σε αστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, ενώ εάν επιλεγεί ως τρόπος εξόφλησης η “αντικαταβολή” υπάρχει μια επιπλέον επιβάρυνση 2,00 ευρώ ανά αποστολή.  Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων συνήθως σε 24 ώρες. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες απεργίες κτλ) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της. Παρακαλώ σημειώστε ότι για αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά, ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση με την αποστολή διαφορετικής ταχυμεταφορικής εταιρείας (ελάχιστο κόστος τα 10€.) Το Κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα της επιφύλαξης ή και άρνησης εκτέλεσης παραγγελιών εφόσον γνωστοποιήσει στον ενδιαφερόμενο χρήστη τους λόγους για τη σχετική επιφύλαξη ή και άρνηση.

2.Πολιτική Επιστροφών

Αλλαγές προϊόντων γίνονται στις περιπτώσεις :

1) που το προϊόν το οποίο λάβατε είναι ελαττωματικό

2) εάν λάβετε διαφορετικά προϊόντα από αυτά που έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία σας

3) σε περίπτωση όπου το νούμερο – μέγεθος κάποιου προϊόντος δεν σας ταιριάζει και επιθυμείτε αλλαγή με άλλο προϊόν.

4) εάν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε προϊόντα που έχετε λάβει, τα οποία δεν είναι ελαττωματικά, για προσωπικούς λόγους.

Στις παραπάνω περιπτώσεις θα πρέπει να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 2821505404 είτε με email και να αναφέρετε το περιστατικό.

Δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές, εάν δεν έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία.

Οι αλλαγές για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες μπορούν να γίνουν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή, τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία, να μην έχουν φορεθεί, τροποποιηθεί ή πλυθεί και να μην έχουν αφαιρεθεί το καρτελάκι και το barcode.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από το νόμιμο παραστατικό πώλησης (απόδειξη), το οποίο θα εσωκλείεται εντός του δέματος. Στις περιπτώσεις 1, 2 & 3 τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά την chichic.gr. Στην 4η περίπτωση το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη. Η νέα παραγγελία θα πρέπει να έχει ίση ή μεγαλύτερη αξία από αυτήν που αντικαθιστά. Τα μεταφορικά έξοδα, τα έξοδα αντικαταβολής καθώς και η διαφορά που θα προκύψει από την νέα παραγγελία επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε μερική ή ολική επιστροφή χρημάτων σε διάστημα εντός 15 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της απόδειξης. To κόστος των μεταφορικών σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη. Για την πραγματοποίηση της αλλαγής, τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και να συνοδεύονται από το πρωτότυπο παραστατικό πώλησης (απόδειξη λιανικής). To κόστος των μεταφορικών δεν επιστρέφεται.

3.Ακύρωση παραγγελίας υπαναχώρηση και επιστροφές προϊόντων

Τυχόν ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να γνωστοποιείται υποχρεωτικά τηλεφωνικώς, στο τηλέφωνο 2821505404 , ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος Σε περίπτωση που το προϊόν έχει αποσταλεί επιβαρύνεστε με το ποσό των 20€, το οποίο ανταποκρίνεται στα έξοδα μεταφοράς και επιστροφής των προϊόντων.

β. Σε περίπτωση επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Μετά την παρέλευση αυτών υπεύθυνες για οποιεσδήποτε απαιτήσεις καθίστανται οι επίσημες αντιπροσωπίες Ελλάδος, για τις μάρκες που αντιπροσωπεύουν, οι οποίες και καλύπτουν με την εγγύηση που συνοδεύει το προϊόν σας, κάθε μορφής πρόβλημα που τυχόν προκύψει .

γ. Στις περιπτώσεις ακύρωσης παραγγελιών επιστροφής προϊόντων ή από μέρους σας άρνησης παραλαβής του προϊόντος από την ταχυμεταφορική εταιρία υποχρεούστε – για φορολογικούς λόγους – να μας  γνωστοποιήσετε μέσω υπεύθυνης δήλωσης του Ν.1599/1986,  τους λόγους επιστροφής ή ακύρωσης ή άρνησής σας .

4. Τιμές Προϊόντων

Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ 24%. Οι τιμές αυτές, αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας ενώ το , chichic.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές .

5. Προσωπικά Δεδομένα

Το chichic.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ,ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π Δ 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8  του Ν .2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες ΕΚ 95/46 και ΕΚ 97/66 δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε, προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον Server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή παράνομα ή καθ οποιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

6.Πνευματική Ιδιοκτησία

Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του chichic.gr , με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου, ανήκουν στο chichic.gr ή σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν . Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας .

7.Ιδιοκτησία-Εμπορικά Σήματα

Οι ονομασίες προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται εδώ μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντίστοιχων κατόχων τους. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε συμβόλων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση μας, ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους .

8.Ιστοσελίδες Τρίτων Μερών

Τo chichic.gr, για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα του, μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες  οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και Internet και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενο τους .

9.Περιορισμός Ευθύνης

Το chichic.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο ο διαδικτυακός τόπος, ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης) και ως εκ τούτου δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα διαδικτυακό τόπο.

10.Προσφορές-Διαθεσιμότητα

Οι προσφορές των προϊόντων ισχύουν μόνο για on-line και τηλεφωνικές παραγγελίες. Σημειώστε πως η διαθεσιμότητα των μοντέλων μεταβάλλεται διαρκώς και ενημερώνεται το e-shop καθημερινώς, από το υπάρχον stock της αποθήκης.

11.Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Το chichic.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.